Jorden Abel is ook komend seizoen (2023/2024) trainer van de eerste selectie van v.v. Schoonebeek, zijn contract werd vrijdagvond met een jaar verlengd. Jorden is bezig aan zijn vierde seizoen nadat hij aan het einde van het seizoen 2018/2019 instapte. De eerste twee seizoenen werden onvolledig uitgespeeld door Corona. In het derde jaar (vorig seizoen) promoveerde hij met zijn team via de nacompetitie voor het eerst in 12 jaar weer naar de derde klasse. Volgend seizoen wordt dus zijn vijfde seizoen bij Schoonebeek.

De verlenging kwam mede tot stand op basis van een evaluatie met de eerste selectie. De spelersgroep en het bestuur zijn zeer tevreden over het enthousiasme en fanatisme waarmee Jorden Abel te werk gaat en waarderen zijn voetbalinhoudelijke kennis. Met deze verlenging kiezen we voor stabiliteit en continuïteit en dat moet de basis zijn voor een succesvolle samenwerking.

Zowel het bestuur van v.v. Schoonebeek en Jorden Abel zijn verheugd met deze verlenging. Doel van dit seizoen is handhaving in de derde klasse. Na een uitstekende start van de competitie bevind ons eerste zich bij aanvang van de tweede seizoenshelft terug op plek 6. Door achtste (van de 12 teams) of hoger te eindigen zal Schoonebeek zich direct handhaven in de derde klasse. Schoonebeek hervat op zondag 29 januari de competitie met een uitwedstrijd tegen Sleen.

Het bestuur van Schoonebeek wenst Jorden en de eerste selectie een succesvolle tweede seizoenshelft toe!

Bestuur v.v. Schoonebeek