Maandagavond 21 december werd in een evaluatie met beide trainers, het hoofdbestuur en de technische commissie duidelijk dat er bij alle betrokkenen nog een gezonde basis is om de samenwerking ook in het seizoen 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣➡️2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣ voort te zetten. De contracten van beide trainers worden daarom weer met 1 jaar verlengt.

Jorden en Richard zijn nu voor het derde seizoen bezig bij de v.v. Schoonebeek en hebben helaas door alle Corona-maatregelen nog geen volledig seizoen mogen beleven. Ook nu is het afwachten wanneer na de winterstop de competities weer hervat worden. Schoonebeek 1 doet onder Jorden Abel volop mee om de bovenste plekken en ook bij Schoonebeek 2 van Richard Schlüter is een duidelijk steigende lijn zichtbaar.Beide trainers geven aan met veel plezier trainer te zijn bij de club v.v. Schoonebeek. Een club waar, volgens beide heren, de betrokkenheid en motivatie van iedereen groot is om het beste ervan te maken.

Jorden Abel: ‘Ik ben bij v.v. Schoonebeek heel erg op mijn plek en stap elke keer met plezier in de auto als ik naar Nieuw-Schoonebeek ga, dat zegt genoeg! Er zijn zoveel mogelijkheden binnen deze club en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen. Deze verlenging straalt rust en vertrouwen uit en zo kijk ik ook naar de toekomst. Ik ben trots en blij dat ik weer een periode onderdeel mag uitmaken van deze toekomst.’

Richard Schlüter: ‘Straks voor het 4e seizoen trainer bij Schoonebeek, daar ben ik best trots op als ik eerlijk ben. Ik ben trainer bij een fijne club en ik vind het geweldig om met het jonge team, dat Schoonebeek 2 is, bezig te zijn. Ik zie nog voldoende mogelijkheden om als team beter te worden en dat geldt ook voor mij persoonlijk. Als trainer kan ik me nog steeds ontwikkelen en de functie van trainer van het tweede past helemaal bij mij.’

We wensen beide trainers en hun teams een spoedige hervatting van de competitie toe! Daarnaast hopen we dat beide teams het huidige seizoen op een sportief succesvolle manier eindigt, om daarna vooruit te kijken naar een nieuw seizoen bij v.v. Schoonebeek

Bestuur v.v. Schoonebeek 💚❤️

Kan een afbeelding zijn van 2 mensen, staande mensen en buitenshuis