De flyer al gezien die deze week is rond gebracht? Bestel je eigen (huts)potje en kom samen met onze club sterker uit de winterstop!

Een hutspot met als basis toppers uit Nieuw Schoonebeekse bodem zoals de aardappelen, winterpenen en uien. Deze ‘local heroes’ zijn te versterken met verse worst, speklappen, rookworst en gehaktballen.


Bestellen? Ja graag💚❤, vul dan het bestelformulier in en stuur een foto hiervan voor 20 februari naar 06 82 602 802. Het ingevulde bestelformulier kun je ook in de brievenbuis van de kantine doen. Betaling gaat via een tikkie of contant bij aflevering.


Jouw bestelling wordt vanaf zaterdag 27 februari door het bestuur persoonlijk langs gebracht.


==================

De opstelling bestaat uit:

Basis

  • € 5,00 -> 2 kg aardappelen, 1 kg winterpenen en 1 kg uien

Versterkingen

  • € 2,50 -> verse worst
  • € 5,00 -> 4 speklappen
  • € 3,50 -> rookworst
  • € 2,00 -> gehaktbal
Kan een afbeelding zijn van de tekst 'V.V. SCHOONEBEEK MAAKT ER EEN VAN! MET SPELERS UIT DE REGIO BENT U UW EIGEN COACH. VEHEBBEN DE VOLGENDE SPELERS VOOR AANBIEDING: OPSTELLING DE BASIS staan gebroeders aardappel schoon ehaak afkomstig bodem! maarliefst MIDDENVELD Schoonebeekse Moode betere smaak 5 een uien die het Ike Nieuw- aanvaller moeilijk maakt. basisteam eigen dorp slechts 5,00 VERSTERKINGEN coaches, wilt Hierbij en aantal 8 9 voor voor de extra smaak 10 porhoede. verrassing het middenveld. compleet maken: niet envolume doel afgaan. maar op achterzije gewenste team Uw bestelli wordt door het bestuur van Schoonebeek persoonlijk langsgebracht. Op deze manier komer samen sterk winterstopuit.'
Geen fotobeschrijving beschikbaar.
Kan een afbeelding zijn van eten