De Rabobank ondersteunt clubs en verenigingen met kennis, hun netwerk en financiële ondersteuning. Als lid van de Rabobank bepaal je mede welke club een financiële ondersteuning ontvangt, jouw stem is geld waard! Let op: dit kan alleen als je lid van de Rabobank bent. Lid worden kan via; https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/ -> Ik doe mee!

Stem nu direct door in te loggen in de Rabobank app of op onze website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport. Je kunt op internet ook beginnen via https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/ en daar te klikken op Breng je stem uit.

Zoek op Schoonebeek en je kunt maximaal 5 stemmen uitbrengen waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde club/vereniging. Naast Schoonebeek kun je dus ook nog op minimaal twee andere clubs/verenigingen stemmen.

De clubs/verenigingen waar je op kunt stemmen uit Nieuw Schoonebeek zijn o.a. (deze opsomming hoeft niet volledig te zijn omdat het zoeken op clubs/verenigingen uit Nieuw Schoonebeek onmogelijk is, aanvullingen zijn welkom!):
– Nat Ver De Zonnebloem, afdeling Nieuw-Schoonebeek
– KBO afd.NieuwSchoonebeek
– St.Scouting St. Willehadus
– St. Folk an de Gruppe
– Historische Ver. Nei Schoonebeek
– De Tuutwulp
– St. Dr. Rusthuis V Paarden

Bedankt ‼️

Afbeelding kan het volgende bevatten: 8 mensen, staande mensen en buiten, de tekst 'Rabo ClubSupport Goed voor jouw club & geweldig voor de buurt FCW Stem op ons in de Rabo App op rabobank.nl/ clubsupport Rabo ClubSupport Bestedingsde Gezonde kantine Voetbalclub FCW Rabobank de coöperatieve Rabobank'