Met in totaal ongeveer 50 personen, spelers (van JO15 t/m JO8) en begeleiding, waren we vandaag te gast in het stadion van #FCTwente.

Om ongeveer half negen vertrokken we vanaf ons sportpark De Gruinte om vervolgens net na tienen daar te arriveren. De ontvangst bij de tukkers was hartelijk en al snel gingen we in drie groepen door het stadion.

We zagen de businessruimtes (€13.500,- per stoeltje), de kleedkamers van Twente zelf, de kleedkamer waar Fc Emmen aanstaande vrijdag in zit, de dugouts, het veld met de spiksplinter nieuwe grasmat, de persruimte, het spelershome, het museum en natuurlijk de fanshop.

De rondleiding was weer prima verzorgd door de vrijwilligers van Twente. Dit is een van de beste stadionbezoeken die we hebben gehad. Ze wisten veel te vertellen en benadrukten dat school heel belangrijk is voor de jongeren, want niet iedereen wordt profvoetballer😉. Of de jongens dat verteld hebben thuis? Ook de spelers kregen een compliment voor hun goede gedrag van de “rondleiders”!

Na het stadion ging de reis met de bus van Lanting Reizen uit Hoogeveen naar de Mc Donalds. Daar werden de happy meals gulzig verorberd door een ieder. Rond 14:00 gingen we “op huus an” en werden de tassen met snoep nog ff leeg gemaakt natuurlijk😉.

Een geslaagde dag weer voor een ieder. Nu wacht aanstaande zaterdag de jeugdbingo. De opbrengst daarvan wordt gebruikt voor het organiseren van dagen als deze en andere activiteiten door het jeugdbestuur van v.v. Schoonebeek, TOP! ✅

Afbeelding kan het volgende bevatten: buiten
Afbeelding kan het volgende bevatten: stadion

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, scherm en binnen
Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en binnen