Onlangs werden de contracten met de nieuwe trainers voor het seizoen 2019/2020 ondertekend. Ook was er een kennismaking van de trainers met de begeleiding van Schoonebeek 1️⃣ en 2️⃣ (leiders, assistent scheidsrechters en verzorgers.

Zoals al eerder bekend werd is Jorden Abel (links op de bovenste foto) volgend seizoen de nieuwe trainer van Schoonebeek 1 (zie ook https://www.vvschoonebeek.nl/…/jorden-abel-trainer-v-v-sch…/). De huidige club van Jorden is SVV’56 uit Sibculo waar hij na dit seizoen vertrekt na drie seizoenen. Hij is bij Schoonebeek de opvolger van Wilbert Arends die na vier jaar vertrekt naar zondag derdeklasser Bellingwolde en op zaterdag 5e klasse SETA onder zijn hoede neemt.

Ook voor Schoonebeek 2 is er een trainer vastgelegd voor het komende seizoen. Het is de 42-jarige Richard Schluter (links op de onderste foto) uit Erica. Richard Schluter voetbalde in zijn jeugd en als senior met name bij Sc. Erica en reikte tot het eerste team.

Richard heeft ervaring als jeugdtrainer en heeft het diploma UEFA C (TCIII).  De bedoeling is dat hij ervoor zorgt dat de spelers van Schoonebeek 2 met plezier trainen om beter te worden en daardoor op de zondag goed voor de dag komen. De wisselwerking tussen Jorden Abel en Richard Schluter moet ervoor zorgen dat het verschil tussen Schoonebeek 1 en 2 kleiner wordt.

Later dit seizoen zullen ook de spelers van Schoonebeek kennis maken met de nieuwe trainers.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, zittende mensen, tafel en binnen
Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, zittende mensen