Het bestuur van v.v. Schoonebeek en de kersverse technische commissie zijn verheugd om te kunnen meedelen dat Jorden Abel in het seizoen 2019/2020 hoofdtrainer wordt bij de v.v. Schoonebeek. Jorden Abel is 35 jaar, geboren in Erica, woonachtig in Emmen en werkt als accountmanager bij Quality Coating Twente.

Na meerdere gesprekken (met de technische commissie, het bestuur, kader en spelers) met de heer Abel, is de conclusie dat er veel vertrouwen is om Jorden Abel aan te stellen als hoofdtrainer van de v.v. Schoonebeek voor het seizoen 2019/2020.

Jong maar toch ervaren, fanatiek en ambitieus zijn woorden die goed passen bij deze trainer. Hij voetbalde zelf bij Erica’86, Sc Erica en Borger zaterdag maar moest vanwege een hardnekkige knieblessure al vroegtijdig stoppen met voetballen. Hij was jeugdtrainer bij Sc Erica, Erica’86, HZVV, Germanicus, Veendam 1894, Olde Veste’54 en Excelsior’31. Momenteel is hij ook jeugdtrainer van de JO19 bij JCO in Ommen. Zijn eerste stappen als trainer bij de senioren zette hij bij DKB uit De Krim waar hij drie seizoenen trainer was en hij staat momenteel voor het derde seizoen aan het roer bij SVV’56 uit Sibculo.

Jorden heeft ondertussen Schoonebeek 1 al meerdere keren zien voetballen en heeft veel zin en vertrouwen om het volgende seizoen bij v.v. Schoonebeek de sportieve uitdaging aan te gaan. We wensen Jorden veel succes in het lopende seizoen bij SVV’56 en zien uit naar de samenwerking in het komende seizoen.

Bestuur v.v. Schoonebeek