Onlangs werden de sponsorcontracten getekend voor de sponsoring van de de tenues voor onze jeugdteams. Sinds mei 2003 voetballen de juniorenteams van v.v. Schoonebeek en Weiteveense Boys onder de naam SWB, Schoonebeek Weiteveense Boys. In 2017 werd daar het JO13 team aan toegevoegd en met ingang van het seizoen 2017/2018 voetballen alle jeugdteams samen onder de naam SWB.

In deze eerste jaren bleven de teams voetballen in een Weiteveense Boys of v.v. Schoonebeek tenue. De vurige wens om alle teams in een SWB te laten voetballen bestond al langer. Dankzij de sponsoren Autorijschool Schulte, E-Touren in Drenthe en Gankema Bv / ML Betonboring en Zaagtechniek is dit nu gerealiseerd!

Sinds de start van de voorjaarscompetitie voetballen alle teams in een prachtig nieuw SWB tenue. De JO8 t/m JO12 met E-Touren in Drenthe voorop en de JO13 t/m JO19 hebben Rijschool Schulte voorop. ML Gankema staat op alle shirts van de JO8 t/m de JO19 achterop.

Op de foto’s staan de voorziters van beide verenigingen, Richard Eising van Schoonebeek, Christian Wesseling van Weiteveense Boys, Jeroen Platzer van E-Touren in Drenthe, Henrie Schulte van Rijschool Schulte en Michael Lammers van Gankema / ML Betonboring en Zaagtechniek.

Bedankt voor deze sponsoring en veel succes met jullie bedrijf!

Met s.v. Weiteveense Boys#swb Michael Lammers Jeroen Platzer Henrie Schulte

SWB, Samen voetballen, Willen winnen en Beter worden!